ZZP website pakket

Waarom

Het ZZP website pakket hebben we speciaal ontworpen voor kleine ondernemers zoals jij. Het is ideaal voor starters omdat het een complete website is voor mobiel, tablet en desktop, maar ook naar de toekomst is het een platform om verder op te kunnen bouwen.

Zoek je een solide basis om te beginnen met een professionele website dan zit je goed. Heb je daar nu of in de toekomst toch niet genoeg aan? Het pakket is ook naar wens op maat aan te passen. Ook de webhosting kan op maat aangepast worden. De webhosting en website zijn geheel gebaseerd op WordPress; betrouwbare en gebruiksvriendelijke Open Source software om een website mee te bouwen en te beheren. Voor de vormgeving gebruiken we het DIVI theme, dat zichzelf ruimschoots bewezen heeft en waarmee we al uitstekende resultaten bereikt hebben. Allemaal industrie standaarden die garanderen dat jouw website altijd verhuisbaar en overdraagbaar is. Mocht je toch je website willen verhuizen naar elders, dan kan dat uiteraard. Je hebt dan wel een individuele update licentie nodig voor het DIVI theme. De kosten daarvoor zijn ongeveer 80 euro per jaar.

Voor zowel het hostingpakket als de administratie hebben we een online paneel ter beschikking. Hiermee kun je naar wens al je zaken zelf online regelen wanneer dat jou uitkomt. Als het je aan tijd of kennis ontbreekt kun je tegen een kleine meerprijs tijdens kantooruren ook een beroep doen op ons.

En ben je niet 100% tevreden, dan krijg je onvoorwaardelijk je geld terug!

Compleet website pakket inclusief 1 jaar hosting: 399 euro ex. BTW

Wat krijg je allemaal bij dit ZZP website pakket?

 • Wij maken een complete professionele bedrijfswebsite geschikt voor mobiel, tablet en desktop
 • Inclusief WPmStartup 1GB/100GB hostingpakket (altijd met gratis domeinnaam) in het eerste jaar, daarna vanaf € 4,95* per maand
 • Tot 6 pagina’s + contact formulier, zelf onbeperkt pagina’s aanmaken
 • Zelf teksten en afbeeldingen aanleveren, wij vullen de eerste versie voor je
 • Eenvoudige maar professionele vormgeving op maat op basis van je huisstijl
 • Zoekmachine voorbereid d.m.v. een SEO plugin
 • Beveiligd tegen hacken
 • Periodieke backups van site en hosting account die je zelf kunt beheren
 • Gratis Let’s Encrypt SSL certificaat

Vele opties mogelijk:

 • WPupdate abonnement (aanbevolen), maandelijks onderhoud voor WordPress updates: € 150* per jaar
 • Diverse WordPress diensten en modules
 • Webshop (Woocommerce) installeren en inrichten, speciale prijs bij dit pakket: € 399* eenmalig
 • Uitgebreidere SSL certificaten mogelijk tegen meerprijs
 • Tekst laten schrijven en/of geschikt laten maken voor de website
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Adverteren op Facebook of Google

*Alle prijzen zijn excl. BTW

Werkwijze

 1. Na bestelling ontvang je een intake informatie formulier. Vul dit zoveel mogelijk in zodat we een basis hebben om de website op te bouwen. Weet je sommige dingen niet, dan is dat niet erg, maar dan komen we daar z.s.m. op terug.
 2. Wij maken een eenvoudige design voor je op basis van je bedrijfsnaam en/of logo en eventueel jouw bedrijfskleuren en lettertypes. Wil je eerst een uitgebreide huisstijl laten ontwikkelen, dan kunnen we je daar advies over geven. Wij kunnen je ook doorverwijzen naar een partner, want zelf doen we dat niet. Je huisstijl kan in eerste instantie eventueel heel simpel gehouden worden door bijvoorbeeld de domeinnaam te gebruiken als sitenaam en 2 tot 3 kleuren uit te kiezen voor de styling. Dit is dan inclusief.
 3. Op basis van de input maken we een eerste schets van de structuur en vormgeving. Hier kan je input op geven, waarop wij correcties zullen doen. Tot in het redelijke zullen we dit herhalen totdat jij als klant helemaal tevreden bent.
 4. Wij raden aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met de content, bij voorkeur al voordat wij het eerste prototype klaar hebben. Uit ervaring is gebleken dat het vergaren van content een vaak onderschatte klus is, waardoor het project aanzienlijke vertraging op kan lopen. Productie van de content is dan iets dat niet bij ons ligt, maar bij jou als klant. Wij kunnen hierover wel adviseren en ondersteunen. Door jou aangeleverde content wordt vervolgens door ons in de site geplaatst.
 5. Vervolgens wordt de site helemaal klaar gemaakt, inclusief mailboxen en eventuele andere extra’s. Deze finale versie wordt aangeboden ter goedkeuring en na acceptatie wordt de website opgeleverd.
 6. In de nazorg fase kun je altijd nog kleine correcties aandragen, vragen stellen, of ons inschakelen om zaken voor je op te pakken die je niet zelf kan of wilt doen. Wij staan voor je klaar.